Vidim da je Pandorina kutija otvorena

Nemam nikaj za nadodat, vidim da ima kolega na forumu koji njuše manevre velikih korporacija puno bolje od mene, i da je gore nego sam mislio (nije li uvjek haha). Ja pratim samo zadnjih par godina, ali vidim da to nije nista novo...
No idemo na vedrije teme, naime onaj W98 Zalman rig je kompletiran. I to sa SBLive! unutra.
Kabel je na svom mjestu, uštekan, i oni Audigy custom driveri šljakaju bez beda. Proradilo od prve, nisam htio dalje nista prckati da ne pokidam jer to tako bude uglavnom kad se ptrlja. Tnx Stef za obadvoje
A dok fdisk mrcvari i po 68 put provjerava integritet 320gb diska u procesu particioniranja, u tim beskrajno dugim trenucima moze se lurkati po forumu...
Za kraj 3D Mark i par slika iz gejmova.
Stroj dela jako dobro, vrti sve bez komplikacija i ne buni se, ja zadovoljan
P.S. Dajte me plz prosvijetlite... Za koji k je ova rupa na kucistu desno kraj straznjih slotova (slika ispod), neka kucista ju imaju, vecina ju nema pa pokusavam dokuciti smisao. Mislim ako treba biti rupa za neki kao airflow, onda cemu kuciste dolazi sa zatvorenim bracketima, zakaj ne i njih odma ostaviti prazne pa neka se luftaju iznutrice

Iako ove rupe na kejsu su vrlo sumnjive i nesto tu se moze montirati pa ako bi netko znao kaj bio bih mu zahvalan