Revolut nema svoj crypto wallet, ne znam tko je uopce govorio da ima.
Ulaganje u crypto na Revolutu je ulaganje u commodity gdje nisi vlasnik samog tokena nego ulazes u vrijednost na trzistu. Zato nema prebacivanja sa exchangeova ili drugih walleta na revolut.
Citiraj:
Autor Nbdy32
Pošalji BTC na revolut,pa tamo promjeni za USD ili koju već valutu ...
|
again, Revolut nema crypto wallet.
Citiraj:
Autor Sn4k3
Ne nalazim nigdje konkretan odgovor stoga imam jedno n00b pitanje. Imam odredjenu kolicinu BTC-a u Exodusu koju zelim prodati tj. mijenjati za EUR/USD (sto god) te poslati tu lovu na Revolut ako je ikako moguce.
Jel se to da obaviti koliko toliko "bezbolno", koliko ce me kostati transfer sa Exodusa na Coinbase + fee same mjenjacnice? Samo znam da na Exodusu pise da BTC network fee iznosi nekoliko $ sto je zanemarivo.
|
prebaci na bilo koji exchange na koji si prijavljen, mozda mozes konvertirati BTC u neki token koji ima jos manji fee pa prebaciti na Coinbase i onda na Revolutu imas IBAN na koji radis withdraw FIAT valute. Kad prodajes svoj crypto, stavi sell ali limit order -znaci gdje zelis da ti se proda BTC po tvojoj cijeni, a ne market ili automatskoj cijeni koju definira exchange. Mozda ces duze cekati da dodje do te cijene, ali barem neces prodati BTC po 52k tecaju dok je BTC u stvari 53-54k.