View Single Post
Staro 20.02.2021., 09:15   #26306
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Žele Mortal Kombat staviti u svoj copy/paste kalup i od njega napravit nove Avengerse, X-men i sl.
Nek mi netko pojasni u čemu je razlika između svih navedenih, osim u imenu?

Likovi sa unikatnim sposobnostima, naizgled jedni protiv drugih, na kraju se udruže protiv zajedničkog zla...

Uvijek ista priča koju pretaču iz šupljeg u prazno. :/
Mozda da ubace Marisol, Esmeraldu, Juliu Roberts i Richard Gere-a u Mortal Kombat pa da napravie sapunicu pracenu romanticnom dramom u kojoj u raspletu svih zapleta Hanzo
Hasashi otkrije da je sam sebi majka. I, povrh toga, da je sam sebi samohrani otac koji se...samohrano odgojio!

Nisu mi nikako jasne ovakve izjave jer ne znam sto bi to tocno Mortal Kombat trebao biti nego bas to sto si i sam napisao.
Daj si malo oduska i prozuji netom, informiraj se o filmu i poslusaj sto redatelj ima za reci. Mene osobno veseli jer sam veliki MK fan i jedva cekam vidjeti novi MK sa puno vise likova i fatality-a.
Izmedu ostaloga, ima i pozadinsku pricu te me zanima kako je to zamislio redatelj jer vidim da se vise bazira na povijest i rat izmedu Scorpion-a i Sub Zero-a. Jedan i drugi mi izgledaju totalno badass u trailer-u i to mi je jos jedan plus.

Ako cemo se referirati na trash onda moramo spomenuti prva dva ekranizirana filma koja su toliki trash sa toliko katastrofalnim CGI-em da pored toga i smece izgleda kao ruda zlata. Jedino dobro sto je doslo sa time jest soundtrack.

Ako i hoce milkiti fransizu, neka milke. Ionako je sve vec otislo u krasan qrc. Ako nista barem cu dozivjet da i Baraka
dobije dio kolaca.

https://youtu.be/XGnVhqhmip8

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote