View Single Post
Staro 16.02.2021., 23:18   #4099
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
No i imaš hrpu provjerenih pisanih recenzija koje smo odavno svi pročitali i to je taman za usporedbu s ovim tipom u kućnoj radinosti.

Mislim, meni tak svejedno, za pola toga nemam pojma da postoji dok ih ne stavite na forum.

Čemu se zamarati s tim rezultatima, kad ima mnoštvo provjerenih koji 10, 15, 20 godina testiraju GPU ili CPU dio priče.
Jednostavno, ovak u video verziji, direkt uspoređeno meni je zanimljivo. Nema tu zamaranja, samo razbibriga A pratim ih puno, i one koji glase za provjerene i neprovjerene, pisane i video, praktično sve što ima veze sa gamingom.

A sad kome vjerovati. Malo kome, ne zato jer nužno manipulira nego što i kako testira. Npr. HU testira u Cyberpunku jednu skriptnu scenu sa početka igre, dok dosta njih drugo testira vožnju kroz prometni dio grada, što u stvari dosta i radiš u igri te i je najzahtjevniji dio.
U stvari više vjerujem kad netko testira i objavi pola sata igre ko npr. smiješni gebis sa Byte Size Tech....samo od kako je stavio ženu u studio pored sebe, postalo je ne gledljivo
Mladenxy je online   Reply With Quote