Dobro to znam, nisam išao u detalje, ne trebam svaki puta sve pisat i radit kobasice od postova ...
Nakon 14 dana sve ostalo je dobra volja trgovca da ti izađe u susret, što nije dužan uciniti po zakonu.
Bilo je vec primjera nedavno na forumu da je kolega osobno u trgovini kešom platio monitor (tu ne vrijedi 14 dana za povrat) koji je imao neki problem , uglavnom nije bio zadovoljan modelom kojeg je dobio pa su mu izašli u susret i zamijenili za drugi ;
...al kao što kažem trgovac to nije dužan uciniti te imao je velike šanse da izvisi ali srecom nije.
Nisam jedamputa ispunjavao obrazac za raskid ugovora i slao ga mail-om nego 5 puta do sada u razlicite IT trgovine.
Vratio sam 2x AOC-a 27" 1080p 144Hz, 1x Asus 27" 1080p 144Hz , 1X Logitech G603 , 1X Stalak / ruka za monitor.
Poanta je bila ne poznavanje procedure i kriva pretpostavka da neka neka trgovina odugovlači i da je neprofesionalna jer se ne može izbjeci servis.
Kad smo vec kod odugovlacnja, moje iskustvo sa trgovinama je ovakvo:
- mall.hr je najsporiji po pitanju povrata love - uvijek cekaju do zadnjeg dana da vrate lovu.
- protis, links 5 do 7 dana ako se dobro sjecam
- Telebit je po tom pitanju extra brz i treba im 2 do max 3 dana (naravno od dana kad natrag zaprime robu koju ste im vratili) .
Linkao si temu:
Garancije, povrat novca, zamjena robe , te ne mislim dalje nepotrebno spamat ovu temu time.