View Single Post
Staro 15.02.2021., 10:11   #3965
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Dobro to znam, nisam išao u detalje, ne trebam svaki puta sve pisat i radit kobasice od postova ...

Nakon 14 dana sve ostalo je dobra volja trgovca da ti izađe u susret, što nije dužan uciniti po zakonu.

Bilo je vec primjera nedavno na forumu da je kolega osobno u trgovini kešom platio monitor (tu ne vrijedi 14 dana za povrat) koji je imao neki problem , uglavnom nije bio zadovoljan modelom kojeg je dobio pa su mu izašli u susret i zamijenili za drugi ;

...al kao što kažem trgovac to nije dužan uciniti te imao je velike šanse da izvisi ali srecom nije.

Nisam jedamputa ispunjavao obrazac za raskid ugovora i slao ga mail-om nego 5 puta do sada u razlicite IT trgovine.

Vratio sam 2x AOC-a 27" 1080p 144Hz, 1x Asus 27" 1080p 144Hz , 1X Logitech G603 , 1X Stalak / ruka za monitor.

Poanta je bila ne poznavanje procedure i kriva pretpostavka da neka neka trgovina odugovlači i da je neprofesionalna jer se ne može izbjeci servis.

Kad smo vec kod odugovlacnja, moje iskustvo sa trgovinama je ovakvo:

- mall.hr je najsporiji po pitanju povrata love - uvijek cekaju do zadnjeg dana da vrate lovu.

- protis, links 5 do 7 dana ako se dobro sjecam

- Telebit je po tom pitanju extra brz i treba im 2 do max 3 dana (naravno od dana kad natrag zaprime robu koju ste im vratili) .

Linkao si temu: Garancije, povrat novca, zamjena robe , te ne mislim dalje nepotrebno spamat ovu temu time.

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 15.02.2021. u 10:51.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote