View Single Post
Staro 14.02.2021., 10:20   #2737
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kako ne, bez problema Mislim cak da DOS ide bez problema i na p4, ali po meni je bolje ciljati na cim nizu brzinu.

Nije toliki problem hardver nego vise DOS i njegovi prohtjevi. Ako bude bila cista DOS mašina ciljaj na HDD do 32GB (a bilo bi bolje cim manje) ili koliko ploča podržava max, s tim da ako se ne varam DOS 6.22 ima max 8Gb (4x2GB particije). Tako da sve preko 8Gb bu ti "wasted" jer fdisk od 6.22 ne zna kaj bi sa više od 8GB. Ako je bilo krivih navoda neka me kolege isprave (još mi je rano ).

CPU, RAM i ostalo ne bi trebalo raditi probleme osim u par opskurnih igara koje su speed sensitive, iako ima i alata za to riještit (manje više uspješnih). Neke igre se (navodno) ponasaju cudno sa preko 32MB rama (osobno nisam doživio neke razlike između 16MB i 512MB, trenutno sam na 64MB jer je to najmanji stik koji imam.)

Ako trebaš kakav help ili tipse samo vici, i sibni nam slikice kad nekaj upogonis

P.S. Ako ti bude to prebrzo kaj imas, mislim da imam jednu ispravnu plocu sa p1 na 150 mhz i hrpu rama koja bi isla na nju, pa ti ju poklonim za taj projekt ako si negdje blizu ZG. Imam i AT case, jedino bi si trebao nabaviti AT napajanje ili adapter za ATX na AT. Zapravo imam svacega haha, pa ako ti nekaj fali za projekt cimni, vjerovatno imam u svojoj hrpetini nekaj kaj bi odgovaralo

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 14.02.2021. u 10:33.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote