Dali cu uvrijediti ikoga ako spomenem, kako sam jutros skinuo sa tavana Tusi-m ,a onda kako sam se vec upiknuo na nešto kopajući po ladici, uzeo van i Pentium III-s 1400 zajedno sa Celeronom 1000a pa krenuo šarafcigerom drljat po ploči. Iskopao sam 2 sticka po 128, stock kuler bez kopče, S3 Trio 64+, TDK 230W(na ruku umjereno težak) a kontakt od BIOS chipa koji je bio oksidiran i prije jedno 7 godina kada sam ga pokušavao dobiti, danas sam riješio iz puške. Monitor 15" IBM, veselo pjeva... dobro pretjerujem sa pjesničkim izražajem, uglavom dobio sam taj mali sistem da boota, našao sam 2 ide diska 7200, LG DVD Multirecorder, i na brzaka sprčkao to. Vidim da je bios pr(a)e star(cpu zakucan na 700mhz) i sad sam u procesu skupljanja hrabrosti, jer našao sam i 3 floppy diska, jednu disketu i 2 broja jači bios na netu

. I 5.1 Live se iskopala, i jedan "papst" 120mm, i aluminiski OC pot od jedno 3 kile sa kopčama za socket. I Dothan 735..
To nije moja generacija hardvera, ja sam Athon 2000+ generacija ali Dizel mi je nabio komplekse prije jedno 10 godina sa TUSL2-C i onda sam i nju nabavio i sve sto se moglo, a on jos uvijek prodaje P45 po oglasnicima a ja sada kopam po tavanima. Naveo me na tanak led.