View Single Post
Staro 10.02.2021., 19:23   #2720
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Nemoj žaliti za prošlim vremenima, a i dalje imaš jednorog-a/e pa imaš bolji fokus što i kako dalje.
Dodatna prednost je što ćeš kad se riješiš sveg viška starog hardvera imati veći stan free
Istina... U ono vrijeme pokušavao sam se dokopati tih Adisona na sve moguće načine, zvao sam čak i Adisonovog servisera (na privatni broj mobitela) koji je sastavio moj Pentium II znajući da firma više ne posluje, ali sam se nadao da mi možda bude dao nekakav trag gdje i kako pronaći Adison tower(e).

Bilo je svakako zanimljivo objasniti tko sam i što želim, ali gospodin me se odmah sjetio - eto, volio bih reći da je zbog nečeg pozitivnog ili šarma, ali istina je ta da sam ga izgnjavio i terorizirao mjesecima! U stvari, već sam ga jednom zvao negdje 2003. godine, da ga pitam što da radim sa RIMM, Rambus memorijom i gdje da je nadogradim, kad mi je prvi put objasnio i rekao da firma više ne posluje. Dok je ovo drugo bilo negdje 2010, 6-7 godina kasnije. Što da kažem, kupac iz noćne more...

Hmm, možda bih mu se trebao javiti i poslati slike kad ga definitivno završim. Čovjeku ili bude bilo drago, znajući da njegova kreacija i dalje "vrti" ili bude zatražio zabranu kontakta i prilaska od policije, budemo vidjeli
  Reply With Quote