View Single Post
Staro 10.02.2021., 15:55   #2712
Trekkie4
Guest

@tomekk82 Sve je to lijepo kad imaš kuću i potkrovlje gdje bi se tako nešto moglo napraviti. Ja sam razmišljao o unajmljivanju prostora (od grada) iz razloga što živim u stanu, pa stoga nisam bio u mogućnosti organizirati izložbu ili muzej kod kuće

Nego evo, kao što sam najavio...

Bilo je više medijskih objava, ali nažalost (koliko vidim) samo je ostao link na Večernji:

Izložba starih računala i video igara u Ravnicama

A imali smo i TV ekipu od "24sata", koji su snimali uživo. Nisam stao pred kameru, ali sam dečkima dao odgovore na sva tehnička pitanja koja su ih zanimala. Dvojica, reporter i snimatelj.

Dosta ljudi je prošlo, neki su bili oduševljeni više a neki malo manje. Uglavnom ljudi mojih godina (ili stariji) koji su u međuvremenu postali očevi i željeli su svojim klincima pokazati kako su se zabavljali u mladosti

Bile su tri mašine, jer za više ionako nije bilo prostora - 486 DX4 (@Roy - da, to je onaj tvoj), Pentium MMX 233 (sa 3dfx Voodoo1) ali i S370 Celeron sa 3dfx Voodoo2. I to iz razloga što u ono vrijeme nisam imao P2 i P3 mašina koje bi mogao dati za izložbu, a nisam želio posuđivati svoj "Adison".

Operativni sistemu su bili MS-DOS (v6.22)/Win 3.11 na 486ici, Win 95 na Pentiumu MMX i Win98 na Celeronu
  Reply With Quote