View Single Post
Staro 10.02.2021., 14:52   #2710
tomekk82
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Eh... Razmišljao sam i o tome - vjerovao ili ne. Ali odustao, jer jednostavno nema "ekonomske računice", odnosno bilo bi više troškova nego prihoda.

U međuvremenu sam dobar dio prodao i poklonio tako da me sad to više ni ne zanima, ali da si mi došao sa tom idejom prije nekih 5-6 godina bila bi drugačija priča.

Edit
Pokušao sam surađivati i sa Peek & Poke muzejom u Rijeci, ali to je bio potpuni debakl sa njihove strane. Razgovarao sam ovdje sa par kolega koji su rekli par stvar i u njihovu obranu, ali bez ulaženja u detalje nisu željeli doći po donaciju u Zg, i stalno su pronalazili drugačije izgovore. A kad mi je postalo sumnjivo i tražio da sve bude dokumentirano i popisano na papiru (sa potpisom vlasnika, ili odgovorne osobe) više mi nisu nikada odgovorili.

Edit2
@Roy Kolega, o takvim stvarima se govori na PP... Samo kažem

Ne mislim ja to službeno imati niti za zaradu. Mada bi stavio kasicu koja bi skupljala za nekaj korisno, neću sad ovde o tome. Sinulo mi je da napravim privatni muzej svoj u potkrovlju i tak bude samo dok dođe na red. Da deca vide kaj je nekada bilo a i za starije da se prisjete. Nažalost prije kad su se 486 i starije mašine bacale nisam uopće mislio o tome al eto malo po malo skupljam i sad u zadnje vrijeme kupujem laptope od 286 pa nadalje jer ovdje gdje jesam trenutno budu po 10-30e ponekad. Čovek je htel bacit 286 laptop, nije ni znal da dela jer nije imal punjača a ja kak sam nakupil već par komada uštekam i sve dela super. bilo je i par igrica gore. uglavnom bilo bi fora imat svega po malo da se napravi neki dobar presjek...
tomekk82 je offline   Reply With Quote