Citiraj:
Autor Slow
A da otvorimo neki topic sa starim igricama i stavimo međusobno na dijeljenje?
Nisam vidio da postoji tako nešto kod nas.
Ja se stvarno moram primiti posla i prokopati po svojem smeću, znam da imam negdje GOTY UT, Deus Ex, Thief prvi, Grim Fandango, COD 1 i sl. Možda čak iskopam i Full Throttle i tu generaciju.
|
Citiraj:
Autor Alien_200581
Da, zato sam i bio spomenuo extender 20 na 20 jer bi sa tim riješio naguravanje oko konektora na ploči a u "zraku" nema razloga zakaj se 20 muški ne bi dao uštekat u 24 ženski. Ovo je sad svakako zvučalo...  Na ebayu dođe isto oko 30 kuna shipped tako da nije neka silna investicija.
@Slow : But is it... legal ? Mislim ako ciljaš na "đoranje" fizickih original diskova onda je to u redu, iako upitno koliko to ima smisla uz GOG i njihove cijene. Ostale varijante nisam ziher koliko krse ili ne krse pravila foruma (rekao bih ovo prvo)  Ali mogla bi se napraviti tema sa preporukama retro igara u stilu "što trenutno igrate" ili kako se vec zove tocno ta tema pa da tamo bacamo preporuke za retro igre, moram priznati da sam naletio na svasta zgodno u zadnje vrijeme, a neke stvari su me i posebno nasmijale.
Evo npr. ako se hocete dobro nasmijati pogledajte ovaj video i ovu "igru" https://www.youtube.com/watch?v=vFEE...channel=Nester, slucajno sam naletio na nju i bome me dobro nasmijala. A sigurno bi se našlo i ozbiljnijih preporuka od iskusnije ekipa tipa Trekkie koji uglavnom koliko sam skuzio preferira starije naslove od novih pa bi sigurno imao štošta za predložiti da se zavrti na tim našim retro rigovima.
|
Vrlo rado, i imam tone CD image-a koje bih volio podijeliti, ALI... Upravo ovo što je napisao kolega @Alien, bilo bi protupropisno. Možda možemo nešto napraviti van foruma, ima dosta grupa i stranica gdje se može pronaći retro sadržaj
Ovo što sam gore ponudio, Black Mesa ne spada u tu kategoriju jer je igra, verzija iz tog vremena bila freeware. To što je igra u međuvremena nadograđena i postala plaćeni proizvod ništa ne mijenja, sve dok ne distribuiramo noviju verziju