Btw update za par sitnica...
Pregledao sam napajanja malo detaljnije danas, žice i farbice/pinouti štimaju (osim ofc 20/24 razlike). Ali def su pinovi 1-20 identicni i u HPu nisu bili previše kreativni, yaaaay. Tako da gđa.Nada je ipak skoknula samo po pljuge do kioska a ne preko grane, dobro je

Voltmetar budem koristio ako/kada dođe do transplantacije jer tak i tak bu to napajanje sad stajalo opet neko vjerovatno duže vrijeme pa sam si malo lazy 2 put testirat to hihi
Druga stvar je da sam izbacio SBLive! iz kombinacije, naime rijec je o nekom uzasnom 0220 modelu za koji prvi put cujem, nekakva Dell-ova kreacija kojoj ne samo da je problematično natjerati drivere u w98 da rade kako spada (i naci ih in the first place) nego je jos po onome sta ljudi pisu kartica gora od vecine integruša jer se radi o nekakvoj okljaštenoj jeftinoj OEM verziji. Tako da back to the pile it goes. Prvi znak da nekaj smrdi je bio kaj se ta kartica po mom sjecanju instalira u 3 klika, kad sam krenuo roštati svašta sam zabavno našao

Zapravo su me zaintrigirale integruše na pločama pa budem njih testnuo kako ce se ponašati s obzirom da je taj komp tak i tak w98 only pa nisu neki zesci prioritet, sumnjam da su se jako trgali oko kvalitete zvuka u w98 igrama da bi bile drastične razlike haha
Eto tolko za sad od mene i mojih work in progress kanta
Edit : Trekkie je kriv za sve