View Single Post
Staro 04.02.2021., 13:55   #26273
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Evo novih filmova vrijednih gledanja, napokon. prilicno dobri meni, no malo se bojim da nije zbog toga sto je dosad bilo prilicno losih filmova tu i tamo neki dobri.

Ali evo
Palmer - cist ok, vrijedi pogledati
The little things - cudan mi ovaj Rami Malek, odlicno odglumili glavni glumci, a film prilicno dobar moram priznati.
The Little Things - Takoder, Rami Malek mi je cudan full i nekako mi se nije najbolje uklopio u detektivsku ulogu. Kao da je ustogljen cijelo vrijeme jer mora recitirati tekst koji je prisilno naucio na pamet, tako izgleda. No, na trenutke bas na nivou odglumi pa sam ga prozvakao. Denzel standardan, mozda mrvicu ispod svog standarda a Leto, iako nisam bas neki fan, moram priznati da mi se super uklopio u ulogu.
Radnja filma je kvalitetna, pokazuje i drugu stranu policijskog posla te nema neki tipicni holivudski hepi end i to me je razveselilo. Ima pokoja rupa u prici gdje se zapitas kako i zasto, ali sve u svemu je, meni osobno, film dobar.
Nekima ce mozda biti malo naporan za gledanje jer nije akcija 24/7, ali film zna stvoriti napetu atmosferu i zalijepiti oci za ekran te je tako i zamisljen a, meni osobno, to ne smeta.

I da, slazem se, u moru svakakvih proljeva u zadnje vrijeme ovaj film je vrijedan gledanja.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote