Citiraj:
Autor sasa76x
Stigla danas, plastični poklopac kaj dolazi već ušerafljen sa strane di je ručka za pomicanje naslona je bio potrgan. Poslao mail i lik me nazvao u roku 2 minute i rekao da će mi poslati novi sutra. Ovo ostalo sve do jaja za sad. Jastučić za glavu je skoro neupotrebljiv jer stalno klizi. Sve u svemu meni je za te pare odličan stolac. Samo da ne počne škripati, to bi me izludilo.
|
Meni je došao strgan malo gornji dio plastičnog ruba od ona tri dijela koja idu jedan u drugi kada se stolica diže-spušta, ali nisam nikoga kontaktirao.
Super da nisam jedini s istim problemom jastučića za glavu. Bilo je ljudi na forumu koji su pisali da im jastučić za glavu ne klizi, ali, evo, tebi i meni klizi non-stop. Uopće se ne može fiksirati. Stoji mi na polici, nažalost.
Lumbalni jastučić koristim, ali me živcira što pada kada se ustanem.
Ti si visok, nije ti prekratak sjedeći dio?
Inače, jučer mi je žena nešto sjedila uz PC, sjela je na prednji rub stolca i on se prevrnuo prema naprijed. Na vrijeme se uhvatila, inače bi i ona i stolica full tresnuli. Tako da treba pripaziti da se ne sjedi na prednjem rubu stolice.
Ne znam, nisam sjedio na puno gaming stolica tako da ne mogu dati neku finalnu presudu u odnosu na druge.