Citiraj:
Autor stef
Nadam se da i ti ne držiš kobase na tavanu  .
Kako radi makina, u smislu OSa, drivera i hardvera?
|
Haha ne ne, to visece se hitno uništava, to niti ne stigne to do tavana
Makina dela dobro, malo je bilo problema sa instalacijom win jer se SATA i ATA bas ne vole pa je trebalo podesiti malo kabele kaj je uštekano gdje, inace bi nastao pokolj pri kraju w98 instalacije. Ali kad se to podesilo u BIOS-u onda je prošao install bez problema. Zapravo sam i trebao to ocekivati s obzirom da te kombinacije uglavnom rade po sistemu "ili jedno ili drugo" ili ako uopce moze proci kao kombo treba poprckati po BIOS-u i upaliti mu kombinirani mod negdje. Davno su bila ta vremena kad je w98 bio "fresh OS" pa mi je malo vec ishlapilo iz sjecanja
Jos je ostala inst SBLive! i TI4200 jer sam naravno utrpao na stik koji sam uzeo sa sobom zipove drivera i verziju zip managera koja je u opisu tvrdila da radi na w98SE (a lagala je haha) tako da to bude za vikend. A bome cu uzeti i lap, jer ako ga ne uzmem znam da budem ga trebao
Edit: Nisam vidio upit za formulu

Formula ti je 1:1 Varkina + Solna Kiselina. Bar sam ja tako bio stavio, 2x1 casica za zesticu u teglicu od krastavaca, i onda na vrh kucista (tj. cim vise unutar kutije) da se klor cim bole slegne na dno jer je tezi od zraka. Na fotki je kutija od sanjki za malu znaci stanu nutra cca 2 big towera bez beda. U idealnim uvjetima trebala bi ti ostati sol i voda ali s obzirom da nemres to doma izracunat tak precizno ostati ce ti ili jedno ili drugo, meni je ostala varikina (bar brijem po mirisu i boji). U svakom slucaju kaj god da ostane bez beda izlijes u wc