View Single Post
Staro 25.01.2021., 08:41   #5687
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ako nije tajna, koliko sati si ostavio u igri. Čisto da dobijem dojam o "dosta slabijoj priči"? Jer kad se odigra kak se spada, sa dodacima i kad se pročitaju svi notesi (ako si ih skupljao), priča je poprilično velika i dobra

Ako nisi skupljao/čitao notese i slušao tu i tamo koji kazetofon razbacan po mapama, da, slažem se, priča tada mora biti lošija od linearnih 2033 i LL jer ovdje ipak sam moraš odraditi dosta toga.

Ispada da stalno branim igru, ali me svaki put zanima, kad god netko kaže da je priča tanka, zašto mu je tanka. Baš zato jer je i priča igre i zadnja knjiga deeeeebeeeelo deblja priča od prve 2 igre

Da se razumijemo, Last Light je fenomenalna igra i priča. Ali je i Exodus, pogotovo kad je povežeš i shvatiš a to ne možeš u jednom passu, vjeruj mi na riječ

Hint: lako za njihovo putovanje kroz Rusiju. Poanta je više usredotočena na ono što se događalo u Moskvi, Volgi, Yamantau, Kaspijskom moru, Taigi i Novosibirsku, kao i sa članovima "posade" dok tvoje putovanje traje.

No, da nebi mislio da ti solim pamet ili da ti glumim apologetu "kako nisi shvatio igru pa ti je glupa", samo me zanima kako i koliko si odigrao jer ako nisi se fokusirao na priču kako sam gore napisao, jasno mi je zašto. Imao sam isti osjećaj nakon prvog passa
Brko je offline   Reply With Quote