View Single Post
Staro 18.01.2021., 11:55   #2365
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Napajanje kupljeno u protisu, krepava nesto, odnjeo kod njih da mi zamjene, testirano kod njih, kao ispravno je, vraceno meni, ali problem se i dalje nastavlja. Kupim novo napajanje i nemam nikakvih problema. I kontaktiram protis ponovno zbog servisa, sad me ignoriraju.

Gdje mogu odnjeti na servis da mi priznaju garanciju za Antec napajanje?
Postovani,

zao nam je zbog problema sa napajanjem. Mi sve reklamacije prosljedujemo u ovlasteni servis onako kako nam kupac donese, zajedno sa racunom i RMA obrascem. U servisu testiraju uredaj prema opisu kvara na RMA obrascu i povratno rezultate jave nama a mi proslijedimo kupcu njihov zakljucak. Ako su ustanovili da je napajanje ispravno vjerojatno ce ga ponovno nakon testiranja zakljuciti kako je ispravno. Jedini problem koji moze biti je lose napisan opis kvara, npr ako je opis kvara "ne radi" ili slicno u servisu ce ga spojiti i vidjeti da radi i vratiti kao ispravan. Opis kvara mora biti napisan detaljno, o kojem tocno kvaru se radi i u kojim uvjetima, kako bi se greska mogla reproducirati u servisu, inace nece moci ispravno testirati uredaj.
Protis je offline   Reply With Quote