View Single Post
Staro 15.01.2021., 20:15   #41985
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Pa to i govorin jebate Zadnjih dana Edge kod mene uglavnom mjeri min: 2-3, max: 7-9, avg: 4-6, a idućih par dana će bit još ladnije.

Uzmem zimski base dugih+gornji dio dugo (+8-+18 specs) + marama + potkapa uglavnom mi nije toplo tijelu (marama, buff, rukavice i ostalo odrađuju posao ok, noge su isto ok jer se gibaju i tu mi je ovih 8-18 taman). Uzbrdo je ok, al kad se popnem moram se i spustit, a nizbrdo je sibir, pravci isto nisu ugodni te nakon sat vremena je hladnoća već polupodnošljiva, a nakon sat ipo ako nisam kući sam mrtav. Ako na to sve skupa stavin šuškavac, dobijen efekt koji sam opisao, a i ti potvrdio Pa sam mislio iskeširat na jaknu koja je ispod +8+18 specsa, ona linkana je -2+8 pa eto čisto pitao za komentar ako ima netko nešto iz iskustva za reć
Ja sam se spustao s Mihaljevca po cesti na -4 u sljedecem i nikakvih problema: kratka biciklisticka majca, preko softshell onaj pofutrani (nikakav specijalan, izrauban), rukavice pamucne () sa onom thinsulate postavom, hlace neke planinarske mckinley isto windstop, preko ljetnih spd cipela neka s ebaya "goretex" navlaka. Buff, naocale i kapa neka sportska kratka. Rukavice su imale sloj mraza na sebi dok sam dosao do dole od magle i hladnoce. Nikakvih problema s hladnocom.

Neki zakljucak bi bio da ciljas neki najtanji baslayer koji mozes podnijeti i preko taj pofutrani (ne znam kak se to zove al kao flis je iznutra) windstop za gornji dio tijela. Kad sam kretao je bilo hladno 2 minute ali uspon te zagrije brzo.
hash je offline   Reply With Quote