View Single Post
Staro 15.01.2021., 10:32   #131
Pentel33
Banned
 
Datum registracije: Feb 2020
Lokacija: Zagreb
Postovi: 327
Citiraj:
Autor Night Pregled postova
Siguran sam da kolega sa XX postova na PCExu u nijednom od njih ne priča o svom zdravstvenom stanju, o procesima koje vodi na sudu, o problemima s susjedima ili rodbinom, itd. Bar nagađam da je tako i da možda ima neke od tih problema kao što svi imaju. Isto vrijedi valjda za svih nas, kad pošaljemo post na forum znamo da je to javno dostupno i prema tome biramo informacije koje ćemo dijeliti.
Ti si opet totalno obrnuo što bi nekog potencijalno moglo zanimat o tebi.
Baš te neke privatne stvari i razgovori s prijateljima nikog ne zanimaju niti se iz njih može bilo što konkretno izvući što bi neka kompanija mogla usmjeriti prema tebi.

Dok s druge strane, baš ovdje na forumu mogu saznati sve tvoje potrošačke navike, a s obzirom na raznovrsnost tema, zapravo se sazna sve o tebi.

Znam koji mobitel imaš, koju tarifu, na kojem si provideru, koji auto voziš, koje dopunsko imaš, koje kreditne kartice, u kojoj si banci, u koje trgovine ideš, kojim sportom se baviš, koje osiguranje imaš, koje filmove gledaš, koju muziku slušaš, koje igre igraš.... I mogu ovako do prekosutra.

Ako će nešto zanimat kompanije koje prodaju usluge, onda su to baš teme o kojima se priča na forumu, a ne tvoji privatni razgovori o nekim nebitnim stvarima.
Pentel33 je offline