Citiraj:
Autor SrKi
Svevto stoji da je biznis u pitanju, ali ove godine nema gledatelja, a nakon sljedece sezone sva trojca mogu otici.
Ja da sam biznismen ne bi trejdao skoro cijelu buducnost za bradu dok imam KDa i Kyriea, pogotovo tokom sezone bez gledatelja.
Vise mi ima smisla iz perspektive prstena.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
|
Možda je malo pretjerano reći d aje biznis važniji tu od sportskih motiva, mada mi se često čini da je. Ali i sa sportske strane je isto. Liga je superstar driven. Kome se pruži prilika uzet superstara, neće je odbit. Pa i GSW su uzeli Duranta nakon što su imali titulu i finale u dvije godine. Pa to je Kevin fucking Durant.
Ovo im je win win. Zaradit će se od marketinga i bez gledatelja, prodavat će se i dresovi, bit će interesa za Netse kakav nije viđen do sad.
A sa sportske strane ovo vjerojatno predstavlja najveću šansu koju će Netsi ikada imati u napadu na titulu, nakon njih opet u prosječnost. S te strane razumijem zašto idu u rizik mogućeg odlaska.
Ja bih radije oko dva superstara posložio ekipu, al dovest ovakvog trećeg, ima računice. Durant je najbolji scorer lige, harden no2. A Irving kad je posložen u glavi je također odličan. To je firepower kojeg nema nitko u ligi. Istina, te zvijezde ipak treba posložiti u smislenu ekipu, Nashu ne bih bio u koži s te strane. Ali, kako se to kaže, to su slatke brige. Tako dugo dok ne postanu kisele
Citiraj:
Autor tizhu
ja volim bradu i durantulu i navijat ću za njih čisto jer ih volim gledati.
istina: brada je toliko debeo da to nisu istine - lik je koma, ali unatoč svemu meni je njega bilo gušt gledati ....
sviđa mi se jokić i denver sa onim white boy šuterom i porter junior - ma skroz su dobri. heat je odličan - šteta da nisu bili u punom sastavu u finalu.
dobar mi je luka, ali mislim da je dallas preslab ove sezone.
mislim da nemam koga hejtat ove sezone lol
|
Durantulu volim i ja, pratio ga još od Seattlea. Sigurno ću zbog njega pogledat pokoju tekmu Netsa. Nisam ga lajkao u GSW jer je odbio meni dragi Boston, i jer je odlaskom u šampionsku momčad napravio veliki disbalans u ligi. Al da je jeben igrač, je. Ne pamtim puno igrača koji igraju i zabijaju s takvom lakoćom i estetikom.