View Single Post
Staro 14.01.2021., 21:10   #11407
Iluzionist
Premium
Moj komp

Iluzionist's Avatar

Datum registracije: Apr 2019
Potvrđujem.
Toliko nisko su pali da su meni ponudili "popust" (xy godina neprekidne usluge tv+internet, mobilna pretplata...) za koji sam dotičnoj rekao da mi se čini kako je regularna ponuda za nove korisnike povoljnija (nisam mogao se skoncentrirati na točan izračun slušajući sve "prednosti" prelaska na a1 sa bnet-a), no ona mi je odgovorila da je to nemoguće, pa sam rekao da ću razmisliti...
Dakako, kada sam nabacio matematiku, ispalo je da mi je pokušala uvaliti skuplji paket nego da sam jednostavno raskinuo postojeći i potpisao ugovor kao novi korisnik A1...
Nazvao sam natrag pa me odmah proslijedila drugoj osobi, a na spomen popusta za postojeće korisnike rečeno mi je da će me netko već kontaktirati sa personaliziranom ponudom.
To se i dogodilo danas i dobio sam ponudu sa popustom 50kn, što i nije tako loše za tv+internet+dodatni receiver za tv program, iako je to samo 20kn povoljnije od onoga što sam dobio prošle godine sa 2 dodatna priključka (čitaj: skuplje). Ali ajd, pristao bih i na to da mi lik nije odmah počeo slagati još jednu ponudu u kojoj mi je forsirao i taj drugi priključak po punoj cijeni iako mi ne treba, što sam mu i rekao...na što je on odgovorio da tu sada ništa ne može (?!) jer da bi on složio ponudu sa jednim dodatnkm priključkom, ja ga moram prvo odjaviti...kao neka to učinim sa skz, to mi je 15min pa da mu se javim.
Tu me iščašio, rekao sam da su neprofesionalni, da mi nakon par dana "šetanja" on prvi govori kako zapravo prvo moram nešto odjavljivati, rekoh o.k. sada neću ništa odlučivati o produženju ugovora (zbilja sam bio ljut) da ću razmisliti i ajbok, slušalica spuštena.
Nazovem szk gdje se (sada već četvrti) lik začudio kakvo otkazivanje da je uvjet za ponudu, al' dobro...jedino što to neće biti baš 15min već prije da će trajati par dana jer moram podnijeti zahtjev online mailom ili otići do poslovnice pa čekati obradu zahtjeva, a potom prijamnik i router poslati poštom u a1 (ne može u poslovnicu).
Znači, dezorganizacija na najjače, jedan ne zna šta drugi priča, a treći šta misli...no svi su u pravu i dijele upute šta i kako pa ti postigni nešto..."služba za korisnike"...tužno, zapravo.
Mislim, cijene na stranu, problem je što nam se kvaliteta usluge generalno srozava...čast iznimkama (imao sam ja i vrlo dobrih iskustava sa A1 gdje su mi pojedinci izašli u susret i pomogli itekako, no dojma sam da je to više bio individualni entuzijazam dobrih pojedinaca nego rezultat kodeksa firme).
Šteta, jer ne mora biti ovako.
Iluzionist je offline   Reply With Quote