Tema: Košarka
View Single Post
Staro 14.01.2021., 10:03   #5104
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
vjerujem da bi igrači koji su u prvih 10 godina igranja zaradili $100-200m pristali i na igranje za manje novaca, samo da osvoje prsten tako da ni to ne bi bilo dobro rješenje.

na kraju se sve svodi na to da ekipa mora kliknuti, bez obzira na lovu koju zarađuju. zadnji "pošteno" osvojeni naslov bez 2-3 superdupermaxa je osvojio Nowitzki s Dallasom prije 10 godina.
Mislim da tu griješiš. Veličina ega kod 99% tih igrača je toliko velika da ne bi mogli izdržati da netko lošiji od njih u momčadi zarađuje više ili približno.
NBA je čisti biznis i većina igrača tako pristupa tome. Postoje izuzeci koji razmišljaju o svojoj ostavštini, ali oni su u manjini.

Dam glavu da hardnu ponudis xy novaca vs prsten, da bi odabrao novce, što je u ostalom pokazao zadnjih par godina.

KD mi nije jasan u ovoj priči. Toliko je opsjednut s tuđim mišljenima i osoravanjem svog legacy-a i onda dovede još jednom superstar-a. Sve i da uzmu titulu, to ga u očima publike neće približiti MJ-u, Lebronu itd.
Lik je nezaustavljiva sila na terenu, mogao je doću u Netse, složiti solidnu momčad gdje bi bio uvjerljivo broj 1 i probati tako doći do titule.
SrKi je offline   Reply With Quote