Pošalji pisani prigovor, ali ga isprintaj i potpiši se (ako si platežno odgovorna osoba).
Naslov gore obavezno stavi PISANI PRIGOVOR, a u žalbi napiši da tražiš da ti produlje ugovor po uvjetima iz posebne ponude i copy paste-aj dio iz cjenika ili stavi screenshot. Na kraju napiši da ako ti ne žele produljiti ugovor po uvjetima koji su jasno navedeni u njihovom cjeniku da to smatraju pisanim prigovorom i da želiš odgovor od odjela za reklamacije te da želiš i Uputu o pravnom lijeku.
Kad ti odgovore i pošalju Uputu o pravnom lijeku onda po toj uputi šalješ prigovor na Povjerenstvo za reklamacije potrošača (isti k ko i reklamacijski odjel, no oni se brinu da ništa ilegalno što rade ne završi na Hakomu). Ako svaki korisnik ima pravo tražit produljenje po tim cjenicima onda će ti ovi iz Povjerenstva napisat da će ti napraviti produljenje kako želiš(jer ne žele da ode na Hakom), a ako stvarno legalno (oni će to provjerit s pravnom službom) mogu odbijati korisnike iako im to piše u cjeniku onda će ti i Povjerenstvo poslati odbijenicu i uputit te na Hakom.
Eto, nećemo nikad znati dok netko ne proba pa hajde nek me netko posluša i napravi ovo kako sam opisao.
Za HT znam da ovo prolazi jer na isti takav način uredno produljujem ugovor i NE SMIJU me odbit jer se pozivam na cjenik.