Evo ekipa nocas / jucer sam se jos malo zabavljao sa kompom. Proletio sam kroz Vice City, San Andreas, GTA 4, Half Life 2, Warcraft 3 i za kraj malo se propeljao po Velebitu u Dirt2.
Sve je opet radilo kao po špagici osim GTA 4, koji je ipak spustio fps na 40-45 ali s obzirom da je (bar po mojim kriterijima) GTA 4 prije win7/10 igra nego XP (tj. igra koja radi bez problema na modernim kompovima koji je potrgaju ko beba zvecku) nije me to previše zabrinulo.
Stvarno fino pere nostalgija kad krene spica za War3 ili zasvira radio u autu u Vice City-u
I za kraj još jedna dobra vijest. Tj. dobra za mene a "loša" za kolegu Overclocka
Naime, ona maticna sa Zalmanom se upalila bez problema iz prve tako da ništa od salvaginga, sry lega

Kresnula od prve, uredno ocitala neki random keks od gigu rama koji sam prvi nasao u hoardu i usla u BIOS. Čak je i vent radio pristojno bez cudnih zvukova i bio umjereno glasan s obzirom da je spojen direktno na plocu bez potenciometra pa roka na 100%. Tako da uskoro krecem onda i sa tim projektom, pa cemo vidjeti sto ce ispasti od tog na kraju i hoce li biti nekih iznenađenja. Iako meni ta ploča izgleda vrhunski vizualno, još kako je kresnula od prve imam filing da je grom (ako uopce je bio grom u pitanju) samo zdemolirao napajanje koje je ocito bilo toliko kvalitetno pa nije povuklo i ostatak sa sobom. Tako da ocekujte uskoro jos slika iznutrica