Tema: Iskon
View Single Post
Staro 07.01.2021., 19:42   #5790
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
evo, riješeno. jp_rv je konačno spojen na bakar, nakon cca 3 mjeseca od prijave kvara.

uspio sam relativno slučajno doći do kontakta jedne normalne osobe koja radi u iskonu na višoj razini, izmijenili par poruka, lik poslao par mailova kamo treba, jutros se ht-ov tehničar pojavio kod mene (zuja, take 3), opet po treći put su me našli u centrali, ali ovoga puta su me spojili kamo treba.
nesmijem reći tko je u pitanju, ali svaka čast na brzini i mislim da ću liku poslat neku kintu za help. kaže da je u cijeloj priči bio zajeb za zajebom oko rješavanja. da mu se nisam javio, tko zna koliko bih još čekao da me spoje natrag.

ujedno, iskon povjerenstvo je odgovorilo ravno 30. dan od slanja žalbe, taman kad sam razmišljao da ću ih morati prijaviti hakomu za ne-odgovaranje u zakonskom roku.

vjerujem da bi većina korisnika jednostavno raskinula ugovor i prešla na HT u ovoj situaciji, tim više šta je HT to i savjetovao tokom rješavanja kvara (po sistemu, da ste na ht-u, ovo bi bilo riješeno u 5 minuta - a to je i istina).

ja iz ovog kaosa mogu zaključiti da nema nikakve (normalne) komunikacije kako između ht-a i iskona, tako ni između različitih odjela unutar iskona.

i za kraj, ponudili su mi produljenje ugovorne obveze po akcijskoj cijeni od 139kn, vs 120 koliko sam plaćao do sada.
jp_rv je offline   Reply With Quote