Citiraj:
Autor guerra
Zato ovo konstantno navijanje i nasladivanje o propasti Intela nema smisla jer ce ga samo naslijediti drugi jednako prljavi igrac. 
|
Ne, nije to nikakvo naslađivanje i navijanje za propast Intela, bar ne s moje strane, jer sam itekako svjestan da Intel i AMD ne znaju da postojim, a kamoli da tu pjevamo borbene o propasti jednog ili drugog. To kaj tebi kao gameru smeta kaj komentiramo trenutno stanje isto kak smo komentirali šrot AMD - e to je pak sasvim druga stvar. Mada ne znam zbog čega se netko uopće mora naći prozvan, zato jer ima Intel ili AMD? Kaj je onda s nama koji imamo i Intel i AMD i nVidia i Radeon proizvode i koriste se podjednako iz dana u dan. Nažalost previše gledate sve napisano i rečeno s osobnog stajališta, pa se onda svi skupa nalazimo u kojekakvim prepucavanjima, jer se eto netko nalazi uvrijeđen kad ja napišem šrot AMD ili da gaming nije bitan u cijeloj priči.
Na kraju dana Intel neće propasti, pa makar ih država morala spašavati, a AMD nikad neće biti u toliko mutnim vodima u kakvima se Intel već odavno nalazi.