Citiraj:
Autor Bubba
Ja bih rekao da je ovo isto OEM, barem po ovim slikama: https://photos.app.goo.gl/F171FGM1FUS42TRs9
Doduse, nije mi jasno zasto dolazi s boot disketom, kada bi OEM verzije, IIRC, trebale biti bootabilne.
Kako rekoh, sacuvat cu obe kutije (u svakoj po tri komada istih celofanskih "paketa" s disketom, uputama, kljucem i sve ostalo), pa slobodno uzmite sto kome odgovara. 
|
Iskreno, nemam pojma... Ali moj CD ti ovako izgleda:
Pronašao sam ga "slučajno" u jednom prastarom Toshiba CD-ROM pogonu... Kupio sam CD za 50-ak kuna (prije sad već više od 10 godina) i kad sam ga spojio na struju da vidim ima li znakova života, imao sam što vidjeti... Netko ga je očito zaboravio, jer sumnjam da bi ga dao pod cijenu uređaja.
Hvala u svakom slučaju, obavezno jedan komplet budem rezervirao

Jedino ti ne mogu reći kad to budem realizirao ... nije da se hvalim ali imam ozbiljnih briga trenutno, a stari hardver je nažalost jedan od zadnjih. Dogovirimo se preko PP, javim ti detaljnije informacije kad budem i sam znao.
Gledam što sam napisao i shvatio sam da se možda nisam spretno izrazio... Želim jedan "komplet" u smislu jedne instalacije, vrećice - ne cijele kutije. Toliko W98 mi uistinu nije potrebno, osim ako ih fakat ne namjeravaš pobacati sve na otpad. Iako (sudeći po dosadašnjim postovima) to se sigurno ne bude dogodilo