Evo ja sam se ulovio Bertone-ovog hpa malo danas, neki dan sam ga vanjski pobrisao nabrzaka a danas sam ga više manje raskopal, evo par slikica. Ne znam kaj je još bilo blizu tog kucista na koleginom tavanu, ali meni miriše cjela kanta na kobasice sve u 16 tako da bude par dana na izluftavanju na tavanu kod moje stare inace budem vise isao u frizider nego u hrpu sa dijelovima tokom slaganja hahaha

Evo par fotki...
No uglavnom, osim tog dijela da postajem gladan ako krenem nekaj delati po tom kompu, vizualno sve djeluje super, kondici djeluju ok, ima malo prasine i paucine ali sve u granicama normale. Diskovi sam isto jucer prescanirano i rade bez greske i bez zlocestih sektora. Jos moram raskopat PSU da vidim da nema nekih "đenja" unutra ali mislim da bude to bilo sve OK, ta uredska cuda su iznenađujuce izdržljiva po mom iskustvu. I da, komp se definitivno da okrenut na bok i podrzava rotaciju optike, cak na bocnoj stranici ima i gumene nogice tako da taj dio je potpuni uspjeh.
No zapravo dobio sam nekaj drugo zanimljivo danas od frenda, koje je smjesna podudarnost s obzirom na postove od jucer i danas... No uglavnom budete vidjeli sami na slikama.
Prica je da je komp (navodno) dobio od groma i od onda je bio zbuksan kao i uvjek na necijem tavanu/podrumu. Da bi konacno zavrsio kod frenda pred jedno 2 mjeseca, koji ga je probao upaliti ali veli da nije dao znakove zivota. Pa je iskipao ovu hrpicu meni da se poigram sa time. E sad ima par varijanti ove price, prva je da ako to radi vracam sve frendu nazad skupa sa nekim od mojih kucista i ostatka tj. dobit ce p4 konfu za w98 retro gaming pa nek se zabavlja. Taman se tu uklapa i ova kartija koja je bila u Bertone-ovom kompu s obzirom da umjesto nje unutra ide Trekkie-va ti4200. Druga varijanta je da je ploca rekla no-no za sva vremena i da skinem tog Zalmana i vidim kaj se krije ispod tog coolera pa prebacim i njega a mozda i procesor ako je jaci u hp. I treca varijanta, koja isto nije jako neizgledna je da cooler ide na donaciju jer ne bude stao u hp / ja budem lijeni gmaz i odustanem od tih ludorija sa procom i samo ostavim sve kako je hp inicijalno slozio
Pa sad samo da pitam Overclock da li ti pase cooler i da li si zainteresiran da ti ga "rezerviram" ako bude na kraju varijanta 3

S tim da mozda budes se morao malo strpiti jer imam vremena na kapaljku pa ne znam kad budem stigao kak spada se uloviti svih tih manevara