Imam Logitech G603 evo već skoro godinu dana, koristim svakodnevno ali bez gaminga. Nemam neki bug ili kvar za prijaviti. Baterije rade još uvijek one dvije s kojima je i kupljen.
Imam veću šaku, 20 cm. Miševe inače držim nešto između palm i claw gripa, nikad ne naslanjam full odmarajući prste na tipkama, već ih nekako naslanjam na pola težine. Tako da mi ni na jednom mišu tipke nisu bile premekane, uključujući i ovog. Na tipke nemam nikakav prigovor.
Moram priznati da nije baš najudobniji miš koji sam koristio, ali mi je ok.
Da je manje sklizak bilo bi bolje, ovo je vjerovatno najsklizaviji miš koji sam ikad imao, osjeti se kod totalno suhih ruku. Čak se razmišljam s aliexpressa naručiti nekakvu anti slip traku, mada ako sam do sada ovako gurao mogu i dalje.
S obzirom na moj grip, pasao mi je i neki 113 mm dug, ali 48mm visoki miš, tako da mislim da bi mi bio ok G305 pa mi je i on neka opcija za ubuduće, trebao bi biti manje sklizak ? Otkriće mi je Razer Basilisk X HyperSpeed veći, bez suvišnih tipki, ima odmorište za palac, veće bočne tipke, dobre bočne gripove.
Čitam da razer ima slabiju kontrolu kvalitete, ali vidimo da i je i logi počeo zezati sa double clickom, kvarovima scrolla i sl., ništa nije sigurno. Ovaj razer izgleda ima kraće trajanje baterije i od G305, ali dovoljno drži.
Prije nekakvog novog firmware-a je navodno prebrzo ulazio u sleep mode.
Sad je na akciji u HgSpotu za 419 kn.
Vidim da i razer može pomoću software fino regulirati DPI, a da li može i frekvencije, meni je 250 Hz optimalna ?