View Single Post
Staro 02.01.2021., 19:09   #11346
Daedalus
Sir Paški
Moj komp

Daedalus's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor yoke Pregled postova
Samo mali rezime ove zafkancije sa A1 i produženjem ugovora i dobijanjem kolkotolko ok ponude ;

- dobiti ih na telefon - ili preko weba ili službe za korisnike - ( oni će ponuditi opet 269kn - 20-30kn za ugovor na 24mjeseca - max30kn ako se nagurate u mozaik = 209-219kn/mjesecno )
- tad kažete da vas zanima posebna ponuda za postojeće korisnike - popust od nekih 70-120kn ovisno šta koristite
- oni opet neće imati pojma (bar njih 90% ili se prave da ne znaju ništa o tome) , ja sam im diktirao put do tog dokumenta
- kad su pročitali opet ništa nisu znali, da to ne vrijedi, da je to staro itd.
- nakon natezanja rekli mi da me jedino mogu prespojiti/ da mi se javi netko iz službe za zadržavanje korisnika
- sutradan me nazvali iz službe za zadržavanje korisnika - ponuda je 199kn ( to je onih 70kn popusta kao što piše u posebnoj ponudi za moju uslugu )
- s obzirom da imam i mobitel kod njih i povezao sam još par njih u mozaik finalna cijena će biti 169kn za TV+internet na 24mjeseca ( mobitel tarifa s neograničenim internetom će mi biti 159kn )

Evo čisto da ne gubite 10 dana na zivkanje i natezanje...
- nazvati ih, i tražiti da vas spoje na službu za zadržavanje korisnika, jer samo oni mogu ponuditi tu cifru i zatražiti cijenu po posebnoj ponudi...

(vjerojanto je ovo već netko pisao, ali ja nisam mogao porčitati hrpu prethodnih postova...pa )

HVALA SVIMA NA POMOĆI !!!
Jako korisna informacija. Uskoro mi se bliži kraj ugovorne obveze i za sada sam samo dobio ponudu 219 kn/mj za 3D paket + popuste koji bi išli na mozaik.