View Single Post
Staro 31.12.2020., 19:58   #511
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova

Meni su se u početku bili zamjerili, tek kada su se otvorili, prije dosta godina (ne sjećam se točno godine), kupio sam za 5000kn laptop. Sljedeći dan su imali popust od 10% na laptope, a ja im dan ranije naručio i čekao da ga pošalju.
Pošaljem mail, ako mogu otkazati, da bi opet naručio s 10% popusta (500kn je ipak razlika), dok su mi odgovorili akcija je već završila i više nije bio dostupan.
Nakon toga mi odgovaraju da ne mogu retroaktivno primjeniti popust, dostavili mi po punoj cijeni i nisam dobio nikada tih 500kn.

EDIT: godina 2014. baš iskopao,
kada mi je stigao laptop, a nisu odobrili 500kn popusta (jer tko mi kriv što nisam sljedeći dan naručio), poslao sam upit, kada su imali 10% popusta sljedeći dan, da makar dobijem produženo jamstvo kao ispriku ovo im je bio odgovor:

Sada cijele dane netko mora biti doma, čekati kada će doći HP pokupiti to (bolje reći koji dan), velike gnjavaže ovo sitnice koja je trebala biti već riješena.
Ne znam za brisače ali za ovaj popust su u pravu. Velika je zavrzlama s papirologijom riješavati popust retroaktivno. Puno lakše je vratiti artikl i napraviti novu narudzbu s popustom. Mozda ne bi trebalo biti tako ali nazalost naša (državna) administracija ne dozvoljava ili jako otežava neke stvari i ne žele se uopče zezati s time.
spawn je offline   Reply With Quote