31.12.2020., 19:58
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor Ag008
Meni su se u početku bili zamjerili, tek kada su se otvorili, prije dosta godina (ne sjećam se točno godine), kupio sam za 5000kn laptop. Sljedeći dan su imali popust od 10% na laptope, a ja im dan ranije naručio i čekao da ga pošalju.
Pošaljem mail, ako mogu otkazati, da bi opet naručio s 10% popusta (500kn je ipak razlika), dok su mi odgovorili akcija je već završila i više nije bio dostupan.
Nakon toga mi odgovaraju da ne mogu retroaktivno primjeniti popust, dostavili mi po punoj cijeni i nisam dobio nikada tih 500kn.
EDIT: godina 2014. baš iskopao,
kada mi je stigao laptop, a nisu odobrili 500kn popusta (jer tko mi kriv što nisam sljedeći dan naručio), poslao sam upit, kada su imali 10% popusta sljedeći dan, da makar dobijem produženo jamstvo kao ispriku ovo im je bio odgovor:
Sada cijele dane netko mora biti doma, čekati kada će doći HP pokupiti to (bolje reći koji dan), velike gnjavaže ovo sitnice koja je trebala biti već riješena.
|
Ne znam za brisače ali za ovaj popust su u pravu. Velika je zavrzlama s papirologijom riješavati popust retroaktivno. Puno lakše je vratiti artikl i napraviti novu narudzbu s popustom. Mozda ne bi trebalo biti tako ali nazalost naša (državna) administracija ne dozvoljava ili jako otežava neke stvari i ne žele se uopče zezati s time.
|
|
|