View Single Post
Staro 30.12.2020., 18:53   #509
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ali kada netko čeka tjednima, nemaš artikl ili znaš da ćeš ga dugo čekati (a rok isporuke je bio par dana), nudiš malo skuplji proizvod, pa daj za tih 6kn pošalji zamjenu. Meni je veća naknada banci i gnjavaža to uplatiti.

Još da sam znao, mogao sam kada sam naručio ssd za onih 10+10% popusta na sve uzeti i te brisače, pa i skuplje (nekih 3kn je onda razlika), došlo bi mi prije.

Znam, dogodi se, ali i onaj u skladištu je kada je pakirao proizvod, trebao vidjeti 380mm na kutiji, a piše mu da spremi i pošalje 450mm. A na e-mailove odgovaraju s danima razlike oko sitnice.

Meni su se u početku bili zamjerili, tek kada su se otvorili, prije dosta godina (ne sjećam se točno godine), kupio sam za 5000kn laptop. Sljedeći dan su imali popust od 10% na laptope, a ja im dan ranije naručio i čekao da ga pošalju.
Pošaljem mail, ako mogu otkazati, da bi opet naručio s 10% popusta (500kn je ipak razlika), dok su mi odgovorili akcija je već završila i više nije bio dostupan.
Nakon toga mi odgovaraju da ne mogu retroaktivno primjeniti popust, dostavili mi po punoj cijeni i nisam dobio nikada tih 500kn.

EDIT: godina 2014. baš iskopao,
kada mi je stigao laptop, a nisu odobrili 500kn popusta (jer tko mi kriv što nisam sljedeći dan naručio), poslao sam upit, kada su imali 10% popusta sljedeći dan, da makar dobijem produženo jamstvo kao ispriku ovo im je bio odgovor:

Citiraj:
Kada se narudžba jednom napravi, nije više moguće mijenjati način plaćanja na kreiranoj narudžbi u sustavu...
Naše marže nemaju veze sa akcijama i popustima koje imamo u suradnji sa kartičnim kućama i bankama. Nažalost nemamo opciju poklanjati druge artikle na račun trenutnog popusta jer nemamo financijskom prostora niti odobrenje za isto.
Ukoliko vam ne odgovara cijena koju ste uplatili, mi svakako možemo napraviti povrat za artikl i vratiti vam novac, a vi ste slobodni naručiti drugi uređaj.
Bitno je da je sačuvana originalna ambalaža i sav popratni sadržaj koji je došao sa uređajem.
Lijep pozdrav,
Kristina.G.
VPN 2955
eKupi d.o.o.

Sada cijele dane netko mora biti doma, čekati kada će doći HP pokupiti to (bolje reći koji dan), velike gnjavaže ovo sitnice koja je trebala biti već riješena.

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 30.12.2020. u 19:22.
Ag008 je offline   Reply With Quote