View Single Post
Staro 09.03.2003., 22:54   #7
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
LOGITECH mouse 3-button s kotačićem USB U48 3 god. 71,22

Iz Ve-Mil cjenika.

Kroz moje ruke je prošlo barem 30-tak Genius miševa (kugličnih, optičkih, bežičnih sa sckolom i bez njega - ima ih svugdje), nekoliko MS (optičkih i kugličnih), nekoliko Trust, HAMA (ima i toga), Misrosoft (starih kugličnih, Shitelli Mouse Explorer ver. 1 i 3, 2 bežična), Logitech (gore spomenutih 3 komada, onih slabijih modela, onih boljih modela - ergonomskih, DualOptical, MX300, 500 i 700, nešto bežičnih), TEAC, par motebook modela, touchpada, trackballa i onih point sranja sa IBM-a. Našlo bi se tu još toga na bacanje. Samo nebo zna što sve nisam imao pod rukama za upravljanje kantama. Daleko da sam probao sve ali jednu reprezentativnu kolekciju svakako jesam. Trenutno mi je na stoju 2 kuglična i 2 optička. Kuglični su precizniji a optički za internet i sl. zbog dodatnih tipki.

Laž je da se optički ne trebaju čistiti. Moraju i to i više. Nemaju NIKAKVE prednosti nad kugličnim već samo mane. Osim toga vidio sam ja i neispravnih miševa kakve navodi greg.

Slična ili veća kolekcija tipkovnica je također bila pod mojim prstima. Također su mi na stolu 2. Jedna je Keytronic i jedna MS Office. Pored mene je Chicony (ona starija i bolja - novije su drek). Još sam imao nekoliko Cherry i Genius (bežična). Neki sam dan poklonio nekome neku za 30 i par kuna nakon što sam je popravio i par puta prebacio preko ruba stola.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote