View Single Post
Staro 26.12.2020., 12:10   #1368
Anghx
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 72
Citiraj:
Autor Anghx Pregled postova
Treba postojati razlog zašto se ne uzima iz HR, moram navesti neko opravdanje, mada sam čuo da je ljudima prolazilo jer je cijena manja.
Da se ispravim, ipak ne treba ništa pravdati, može se slobodno kupovati iz EU novcima od poticaja. Možda i van EU ali to nisam provjerio, s tim da ide onda i carina pa se svakako vjerojatno ne isplati.

Kad smo već kod toga, našao sam jednu trgovinu koja dostavlja u HR ali zaračunava naš PDV pa nije ekstra ušteda ali i dalje puno povoljnije nego u našim trgovinama. Odlučio sam uzeti macbook 16 32gb ram, 1tb ssd, kad nas najpovoljnije što nađem je 29k kn, u ovoj trgovini ispadne 25k kn s dostavom (https://www.computeruniverse.net/en/...bar-silber-bto). Gledam ponude na geizhals.eu i javio sam se još jednoj trgovini da vidim dostavljaju li u Hr (navedene se sve zemlje EU za dostavu osim HR), tamo bi ispalo oko 23200 kn ako dostavljaju, što bih uzeo. Zna li netko gdje se još može naručiti, po mogućnosti s internacionalnom tipkovnicom, ovo iznad je DE tipkovnica.
Anghx je offline   Reply With Quote