View Single Post
Staro 25.12.2020., 23:39   #2117
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
GTR više od godinu dana. Promijenio 2 mobitela, bez grama problema. Svi podaci gore uredno sinkani.

Naravno, ne tvrdim da netko nema problema, ali na osnovu malog uzorka zaključivati da satovi ne valjaju je glupo.
A na kojem ti uzorku zakljucujes?

Jesi li procitao link sto sam dao? Nisam odustao odmah, gnjavio sam se sa njima barem dvije godine, imao dva sata plus jedan reklamirao i dobio drugi. Dakle tri. Pratio njihov forum ili xda, ne sjecam se vise i vidio gomilu ljudi sa problemima. Bio u dnevnom kontaktu sa njihovim supportom. Tako da nije "zakljucivanje na osnovu malog uzorka".

Moguce da su sve te probleme rijesili od kada sam ih otkantao. Ili su im te rane verzije (Pace i Stratos) bile lose. Kad smo vec kod ranijih verzija, suport prestaje ubrzo nakon sto izdaju nove uredjaje.

Sad sam se sjetio jos jedne anegdote. Sletim, odem do rent a cara, hocu uparit mobitel, nece pa nece a znam da radi sa tim autom. I onda mi padne na pamet, da nije do Amazfita. Naravno da je, bio je u flight mode (sat, ne mobitel) i njihov BT stack je valjda blokirao sve.

Forum je da razmijenimo iskustva, dobra i losa. Jos bitnije losa.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote