View Single Post
Staro 09.03.2003., 22:21   #4
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by nitro
ne slažem se s tobom.Ja imam miša optičkog kojeg sam platio 120 kn.Iako nije kao neki drugi optički, bolji je od svih sa kuglicom!
rak sere po obicaju (da sam iz Zg stvarno bi se morao nai s njim jednom na cugi i posvadjat se kako valja oko optickih uredjaja i miseva )
ja imam onog MS industrial MS600
ja sam ga platio 80, u zg je i manje.nema sanse da bi se vratio na kuglicu.
frend ima problema s misevima (svi mu "trzaju" bez obzira koliko cisti bili) pa sam mu posudio na dan-dva optickog da vidi jel mu se isplati uzimati novoga ili nesto drugo nevalja .ja sam od njega uzeo kuglasa (da bi stvar bila jaca rijec je bila o mom starom misu koji sam imao prije ovoga i na kojem sam bio totalno naviknut)

uzas - katastrofa.....tada sam bas bio ispod kreveta izbukao Global Operation kojeg sam bio nabavio ali nikad nisam odigrao.da je kuglas ostao kod njega malo duze nikad ni nebi.razlika je ogromna

rak se uvjek voli ponasati ko da je isprobao sve komponente na svijetu.a ako naleti na nesto lose jeftino zauvjek ce vikati da sve sto je u tom cjenovnom rangu nevalja.
radio sam s MX500 ili kako se zove to cudo i mogu reci - nista posebno.a i nije mi bas dobro lezao

greg SE je offline   Reply With Quote