View Single Post
Staro 22.12.2020., 17:38   #95
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007

Pa ajde u kurac da im ovo prolazi. Kad sam počeo gejmati tamo početkom 90ih i uostalom cijele devedesete, bilo je normalno da si imao demo igre da vidiš na čemu si prije nego iskeširaš lovu. Danas smo došli do toga da iskeširaš lovu unaprijed da bi bio beta-tester, a onda te još uz to jebu da kupuješ bulšit skinove za 30 eura? Ode sve u vražju mater.
-->
Igram ovo i ajde, nije loša, bolja od masu prijašnjih AC-ova, IMHO. Nije mi na razini Odiseje možda, ne znam zašto, voice acting i karakterizacija likova, nekako mi vikinzi nisu uvjerljivi. Žene su namjerno napravili ružnima i previše mi je forsiranja pederluka, nije da sam politički nekorektan, ali ono, odjebite sa SJW spikama više. Ali kad podvučem crtu, igra je ok, 7/10 po mom sudu.

Međutim, ovo jebeno ne mogu shvatiti (nije spoiler):

Pa ajde u kurac da im ovo prolazi. Kad sam počeo gejmati tamo početkom 90ih i uostalom cijele devedesete, bilo je normalno da si imao demo igre da vidiš na čemu si prije nego iskeširaš lovu. Danas smo došli do toga da iskeširaš lovu unaprijed da bi bio beta-tester, a onda te još uz to jebu da kupuješ bulšit skinove za 30 eura? Ode sve u vražju mater.

Zadnje izmijenjeno od: IGoR_2803. 22.12.2020. u 18:05.
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote