View Single Post
Staro 22.12.2020., 14:21   #2390
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Prvi put vidim (ili ranije nisam obraćao pažnju na to) tipkovnicu sa duplim strelicama pomaka
Razlog je (najvjerojatnije) zato što su imali više verzija istog modela, među kojima je bio i ovakav:

Moja, osobna međutim je imala razmak iz jednog komada, i bila je identična ovoj ovdje, osim one 3 tipke za "power, wake up & sleep". U stvari, fotka dolje tipkovnice je ona koju mi je ponudio kolega, na drugom forumu...

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Imao sam BTC CD-ROM 6x IDE kojeg su bacili tamo negdje '97. ili '98. godine jer nije htio ništa više čitati. Spasio sam ga od Jakuševca, očistio leću i radio je k'o urica. Nije htio čitati CD-RW, ali sve ostalo je čitao. Svakih 3-4 godine mu je trebalo ponovno počistiti leću i fercerao bi. Osim toga bio je tih, pouzdan, robustan (debeli lim) i dugačak. Ne bi stao u moderna kućišta.

Koristio sam ga jedno vrijeme kao CD player za nuždu. Imao je play/pause tipku, te TRS konektor i potenciometar za slušalice koji nije nikad krčao

Prije par godina sam ga odfurao na reciklažno dvorište. Nisam više znao što bi s njim, a još je radio. Sad bi ga vrlo radio poklonio tu.
Šteta... Ako ništa drugo, mogao si ga mijenjati za jednu od onih Voodooica koje sam dao @Overclock-u i @Alien-u Da li je možda izgledao ovako (zadnji, desni pogon sa "40X" natpisom)?

Nego, vezano za BTC CDove... Još imam jednog u dolasku, ali za taj jedan, treći budemo vidjeli... Model je (ako se ne varam) BTC BCD-36XH
  Reply With Quote