Citiraj:
Autor bertone
Prvi put vidim (ili ranije nisam obraćao pažnju na to) tipkovnicu sa duplim strelicama pomaka 
|
Razlog je (najvjerojatnije) zato što su imali više verzija istog modela, među kojima je bio i ovakav:
Moja, osobna međutim je imala razmak iz jednog komada, i bila je identična ovoj ovdje, osim one 3 tipke za "power, wake up & sleep". U stvari, fotka dolje tipkovnice je ona koju mi je ponudio kolega, na drugom forumu...
Citiraj:
Autor medo
Imao sam BTC CD-ROM 6x IDE kojeg su bacili tamo negdje '97. ili '98. godine jer nije htio ništa više čitati. Spasio sam ga od Jakuševca, očistio leću i radio je k'o urica. Nije htio čitati CD-RW, ali sve ostalo je čitao. Svakih 3-4 godine mu je trebalo ponovno počistiti leću i fercerao bi. Osim toga bio je tih, pouzdan, robustan (debeli lim) i dugačak. Ne bi stao u moderna kućišta.
Koristio sam ga jedno vrijeme kao CD player za nuždu. Imao je play/pause tipku, te TRS konektor i potenciometar za slušalice koji nije nikad krčao
Prije par godina sam ga odfurao na reciklažno dvorište. Nisam više znao što bi s njim, a još je radio. Sad bi ga vrlo radio poklonio tu.
|
Šteta... Ako ništa drugo, mogao si ga mijenjati za jednu od onih Voodooica koje sam dao @Overclock-u i @Alien-u

Da li je možda izgledao ovako (zadnji, desni pogon sa "40X" natpisom)?
Nego, vezano za BTC CDove... Još imam jednog u dolasku, ali za taj jedan, treći budemo vidjeli... Model je (ako se ne varam) BTC BCD-36XH