View Single Post
Staro 22.12.2020., 07:39   #1784
Nbdy32
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2016
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ekipa, može mala pomoć?

Kupio sam još u 8. mjesecu neki luster u iznosu od 219$ na koji sam platio carinu i PDV.

Luster mi je došao oštećen, te sam ga reklamirao i seller mi je poslao novi.

I sada me ovi uhljebi iz pošte opet naravno traže vrijednost paketa da mogu obračunati svoje namete. U mailu sam sve, korak po korak objasio, poslao da smo već platili porez i carinu na taj item, reklamirali ga, te da nam je seller poslao zamjenski. Sve korak po korak sa priloženim attachmentima.

I na to sve dobijem odgovor: "poštovani koja je vrijednost paketa da vidimo sa slikom"

Pa mislim, kako ljudi ofrlje rade svoj posao, to je da se usereš. To je u prvom attachmentu koji sam stavio.

Sada sam još jednom, sa pojednostavljenim jezikom objasio sve, ali me stvarno ne bi čudilo da mi samo zaljepi carinu i PDV i jebe ga se.

Što da radim u ovom slučaju? Pa jebote već sam platio namete uhljebima, i sad će me dva puta uhljebit za isti item... Gdje mi živimo

Nije uopće stvar u parama, nego u jebenom principu.

Ja sam naručio neke grafe ... (3 komada)

No kinez je spakirao jednu u jednom paketu i 2 u drugom ...

Došla mi jedna,na koju sam platio carinu i porez,po cijeni od 3 (nisam znao da su 2 paketa) ...

Kad je došla jedna,naravno da sam se žalio, i dobio povrat love ...

Da bi za 10 dana opet od carine došao papir da je paket na carini ...

Uz objašnjavanje da su carinu već naplatili i da je to dio paketa koji nije stigao i muke oko toga ...

na kraju me nazvao neki djelatnik sa carine,kojemu sam lijepo objasnio da je plaćeno, i nakon 5 minuta njegovog uvjeravanja mu rekao,da paket neću preuzeti,jer je tako i tako napravljen povrat sredstava i neka ga vrate od kud je došao ...

Paket je stigo doma 2 dana poslije,bez carine,pdv-a i ležarine ...
Nbdy32 je offline   Reply With Quote