View Single Post
Staro 27.01.2006., 00:33   #23
kresimirSM
Premium

kresimirSM's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Evo ja ovdje ne razumijem masu stvari da odma na početku rečem!

Bilo mi je 9 opcija, sve sam ih stavio na floppy i spojio njegov komp i pošao napravit to!
I niti jedna disketa nije radila, uglavnom je javljo poruku da nema tog faila "txtsetup.oem" i još nekakvih raznih poruka u smislu da nije odgovarajuči program na floppy-u i slično!

nino5, hdd je spojio čovjek u servisu tako da nemam blage veze kako je to spojeno, meni ubiti još nije ni jasno koji k... se instalira, koliko sam skonot driveri za čipset jer je hdd spojen nekim drugim načinom???? ono...nemam pojma-tako sam skonto, eto ako mi baš netko može objesnit?!

Rux, nisam skonto jer sam pokušao na sve načine i ništa, ubiti mi se čini da je jedini ispravan način košto je napiso
Mikeli, to mi je nekako logično i čini mi se da je baš napravjeno u tu svrhu-možda se varam!?

Ja sam komp odnio danas u wemil i oni su to tamo napravili za 200 kn, instaliro je OS, antivirus (NOD 32), i multimedialne programe!
Evo ovaj u Wemila mi je prebacio na floppy to što treba, barem se nadam-vidio sam da imaju neki file-ovi na flopiiju txtsetup.oem i slično tako da je valjda to ok!

Evo ljudi moram vam se zahvalit, ono...fakat ste mi pomogli makar sam ja isto nosio komp u wemila, ali sad barem odprilike znam u čemu je stvar!
Eto nek mi još netko objasni zašto se to mora instalirat, kako na nekim kompovima treba nekim ne i tako te stvari!

Ljudi, HVALA!
kresimirSM je offline   Reply With Quote