Ja narucio hladnjak 13.12. i platio odmah karticom, dostava je trebala biti 16.12. kako sam odabrao na onom kalendaru. 15.12. su mi poslali da je posiljka predana dostavnoj sluzbi (vozi HP tj.neki njihovi suradnici Belovar) poslali mi sifru za pracenje na stranici i stoji isto danima da je kod njih ali ne mrda.I tako dostave nema na zakazani termin i pricekam ja do 18.12. i nista do podne i odem u postu da bi mi rekli da to ne vozi posta kao posta nego ti njihovi suradnici i da im je guzva i da ovi iz poste neznaju nista nego da se obratim Ekupi. I tako zovem ja ekupi i kazu oni da je hladnjak u sortirnici od Pošte u Velikoj Gorici i da se ceka da krene na dostavu, i da ce oni poslati neku pozurnicu da se to ubrza i da ako u ponedjeljak ne dobijem nikakvu poruku u vezi dostave od dostavne sluzbe da onda zovem njih pa onda postu i da im se malo zaprijetimo da se to brze rijesi.
Kazem ja pa cemu uzimate te lijeve dostavne sluzbe pored GLSa koji je odlican i tocan, a kazu oni zato jer oni ne dostavljaju u sve dijelove Hrvatske...
Vidjet cu sada u ponedjeljak kaj ce biti, tj. ako ce biti svi mutavi onda cu stornirati narudzbu i trazit povrat love jer ak u ponedjeljak ne isporuce, tj najkasnije utorak da stigne do srijede prije blagdana onda cu hadnjak zbog blagdana cekati do nove godine...