View Single Post
Staro 16.12.2020., 21:13   #24
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor frezer Pregled postova
Ne, spojiš ga wlanom na Innbox i onda imaš AP.
Neznam ima li tvoj tu opciju. Provjeri.
Nisam znao da je H1 davao i V2 verziju. Susreo sam se sa par komada i svi su bili V1.
Gledao sam sad postavke u Fritzu i ne vidim tu opciju.

Citiraj:
Imaš li podatke za spajanje na Optimu? Koristiš li iptv i voip? Multiannex je i podržava vdsl2 pa nema razloga da ne radi. Samo ovi iz optime su loši po tom pitanju. Jednom sam tržio da mi stave ruter u bridge. Sugovornik sa druge strane nije znao o čemu govorim pa je na kraju rekao: "Nemože"(vojkoV)
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Za repeter funkciju lakše ti je uzeti neki drugi uređaj, ima po susjednim temama pa potraži.
Ako možeš nekako provući Lan kabel od gl. routera (Innox V45) do lokacije (šta bliže) gdje trebaš WiFi onda se može upotrijebiti Fritz u AP + switch varijanti, sve odradiš u 5 min.
Najvažnije, tada ne treba cijela gnjavaža o kojoj se govori, a rezultat je bitno bolji.

Rekao si da imaš Innox V45 na Optimi, koje sve usluge imaš ?

Ima ona tema sa procedurom kako iz Innox V45 izvući konfig i dekriptirati ga.
Po otkrivenim podacima bi trebalo podesiti Fritz - a, najveća gnjavaža je sa VoIp - om jer ima dosta parametara.

Ima x mogućih kombinacija (kako je realizirana usluga od Optime) pa se ne može unaprijed predložiti / pisati.
Par puta sam i prije zvao Optimu i čim ih nešto kompliciranije pitam pogotovo ovo u vezi Fritza odma kažu da nije izvedivo.

Imam od Optime običnu uslugu telefona i interneta. Piše mi na računu INT TEL Super bit.

Lan kabel ne mogu provući na drugi kat jer bi mi to uzelo previše vremena i nije baš tako jednostavno.

Proučit ću vaše savjete i pogledati te druge teme pa ću sigurno pokušati nešto sa Fritzom, ako to ne uspije uzeti ću neki repeater.

Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Moja verzija je: FRITZ!OS: 06.86
ime filea: FRITZ.Box_Fon_WLAN_7360-06.86.image LINK

Onda je to ova ista verzija što ja sad imam.
HAL 9001 je offline   Reply With Quote