View Single Post
Staro 15.12.2020., 08:41   #810
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ništa se nije promijenilo kada sam uređivao csv i stavio 16Gb rama, isto oko 3gb koristi, cpu 50% max.
Što je najgore, zabunom otvorio 2 instance igre exe.
Uopće mi nije pao fps. Igra kao da koristi 2Gb rama, 40% cpua i pola grafičke
Ne znam da li si ti čitao preporuke od frajera koji je napisao to za CSV.
Ne stavlja se sav dostupan RAM, stavi max 10gb, a VRAM stavi cijeli.
I ovo što ti kažu, ako si na Ryzenu obavezno napravi AMD fix jer se tek onda koristi SMT.

Citiraj:
Autor thekingnoa Pregled postova
Napravio sam ryzen fix i radi iako mi treba bolja grafa, pucketa mi ton ponekad i pitanje :
pokrenem patch na v1.4 i u igri i dalje pise 1.3, zna netko zasto ?
Ovo pucketanje mi se jednom desilo. A ako ti ne piše 1.4, onda nisi dobro instalirao patch, provjeri si path kada instaliravaš patch, skužit ćeš i po tome da instalacija traje i traje... (yogurt )

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ma kasno je sad za to, glupo mi uzimat sad polaris i sl. za međurješenje.

Sad sam zadnje instalirao thalos principle, a sjetio sam se da sam potpuno zaboravio na LA: Noir, na to sam skroz bio nahajpan i MGSV. Sve to može gurati ova do proljeća. I planescape torment nisam završio, Dungeons 3...

Ne znam, uvijek sam u nekom zaostatku, ne kužim kako ljudi imaju vremena za nešto novo što je tek izašlo tj. kako nemaju što igrati pa piče igre u ovakvom žalosnom stanju, a znamo da će igra za par mjeseci biti med i mlijeko. Jednostavno općenito nisam nestrpljiv, na CP 2077 nisam nešto posebno nahajpan, nemam je uopće u planovima
Ma tako se može čekat do beskonačnosti (sjetim se jednog frenda koji je tako čekao davnih dana stalno novu grafu, kao taman će kupit, ali najavili su novo, pa opet i opet...ostao na nekoj starudiji...). Ja sam puko i reko nema više čekanja, uzimam sada pa sam opet miran koju godinu (isto sam napravio i sa procesorom, pa realno još sam mogao ostat na i5, nije da nije radio).
A to koliko se stigne igrat, to je drugi par rukava. Inače se slažem sa filzofijom da je pametnije odigrat neku igru kakvih min 6 mj nakon izlaska...ali eto, išao sam probati CP2077 i nema nazad.