Citiraj:
Autor Ag008
Ništa se nije promijenilo kada sam uređivao csv i stavio 16Gb rama, isto oko 3gb koristi, cpu 50% max.
Što je najgore, zabunom otvorio 2 instance igre exe.
Uopće mi nije pao fps. Igra kao da koristi 2Gb rama, 40% cpua i pola grafičke
|
Ne znam da li si ti čitao preporuke od frajera koji je napisao to za CSV.
Ne stavlja se sav dostupan RAM, stavi max 10gb, a VRAM stavi cijeli.
I ovo što ti kažu, ako si na Ryzenu obavezno napravi AMD fix jer se tek onda koristi SMT.
Citiraj:
Autor thekingnoa
Napravio sam ryzen fix i radi iako mi treba bolja grafa, pucketa mi ton ponekad i pitanje :
pokrenem patch na v1.4 i u igri i dalje pise 1.3, zna netko zasto ?
|
Ovo pucketanje mi se jednom desilo. A ako ti ne piše 1.4, onda nisi dobro instalirao patch, provjeri si path kada instaliravaš patch, skužit ćeš i po tome da instalacija traje i traje... (yogurt

)
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Ma kasno je sad za to, glupo mi uzimat sad polaris i sl. za međurješenje.
Sad sam zadnje instalirao thalos principle, a sjetio sam se da sam potpuno zaboravio na LA: Noir, na to sam skroz bio nahajpan i MGSV. Sve to može gurati ova do proljeća. I planescape torment nisam završio, Dungeons 3...
Ne znam, uvijek sam u nekom zaostatku, ne kužim kako ljudi imaju vremena za nešto novo što je tek izašlo tj. kako nemaju što igrati pa piče igre u ovakvom žalosnom stanju, a znamo da će igra za par mjeseci biti med i mlijeko. Jednostavno općenito nisam nestrpljiv, na CP 2077 nisam nešto posebno nahajpan, nemam je uopće u planovima
|
Ma tako se može čekat do beskonačnosti (sjetim se jednog frenda koji je tako čekao davnih dana stalno novu grafu, kao taman će kupit, ali najavili su novo, pa opet i opet...ostao na nekoj starudiji...). Ja sam puko i reko nema više čekanja, uzimam sada pa sam opet miran koju godinu (isto sam napravio i sa procesorom, pa realno još sam mogao ostat na i5, nije da nije radio).
A to koliko se stigne igrat, to je drugi par rukava. Inače se slažem sa filzofijom da je pametnije odigrat neku igru kakvih min 6 mj nakon izlaska...ali eto, išao sam probati CP2077 i nema nazad.