View Single Post
Staro 14.12.2020., 21:45   #1102
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Bio sam glup i odlucio sam dobri vjerni windows 7 upgrejdat na windows 10. Da, nekad sam mazohist...

Ugl osim sta neradi, sve, imam problema i sa shareanim folderom. Imam folder koji je Shared i EVERYONE je read write. I to je naravno radilo u Win7 bez neke drame.

U win 10 me traži username i password od usera, i kad ga unesem kaže failed i na "Diagnose" kaže da nemam prava pristupa... ili da ne moze nac path ili finalno "couldn't identify problemm". Ni ja ni everyone ni noone. nikom neda.

E da naravno ono što piše na stackoverflowu, nema više tih opcija il botuna.

Aha skuzio sam nesto, kad mi je "No Internet" nije mi spojen ni na lokalnu mrežu iz nekih razloga, slično kao android kada odspoji. Samo windows ne pita ništa, ostane spojen, a ne može ni routeru pristupit.

Znači ima neta, sve spojeno, mogu se pingat. Na laptopu kliknem na "Network" on sam mi nađe svjeze updejtani windows 10 komp, i doubleclick na komp:
kaže nemože nać komp

EDIT#4 Primjecujem da ga ni android mob vise ne nalazi, dok. je prije nalazio

EDIT#5 Znaci uspio sam na laptopu shareati folder ali spojim se, pocmem prebacivati, odjednom laptop nedostupan, nemoram. ni spominjst da je brzina prijenosa zalanjujucih 1.5 mb/s dok radi

EDIT#6 Genijalni plan, setupirsti adhoc mrezu da eliminiram smeće od ISP routeta je zavrsio da u win 10 ne mozes napravit poštenu adhoc mrezu.

EDIT#7 usoio sam neku glupi Adhoc složit, brzina varira od 0.do 5 MB/s prosjek 3, zanimljivo moram priznat. Al valjda ce bit dosta za test stika.
Sharing i dalje ne radi sa kompa na okolo...

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.12.2020. u 23:36.
OuttaControl je offline   Reply With Quote