@Stef : Yup, Unicomp je na neku foru kupio staru opremu, patente i whatnot i sad ih rade kao nekada, ekipa veli da imaju sitne nedostatke na tipkama i printu, zato jer su mašine nakon toliko godina rada dobile sitne defekte. Ali navodno da nije ništa sad ono groundbreaking, posebno s obzirom da je to jedina opcija za upecat "novi" model M. Jedini nedostatak kod te Unicomp varijante je masni shipp ali kaj ces, ako nista drugo ne upecam (ipak su modeli M jako rijetki) i to je bolje nego nista. Btw meni se isto cinilo da zvuce jako slicno kao Blue (rekao bih da mi je cak malo bolji zvuk modela M osobno, nekako je puniji nijansu) a predpostavljam da je i feel slican, budem jos malo investigejtao. Ako treba vise stisnut jos bolje, jer ja notorno bottom-am sve na cem tipkam.
@Bertone : Nazalost nisu mi poznati ovi switchevi koje si naveo, ali ako svi hvale M seriju i ako je zvuk slican "plavima" rekao bih da cu vjerovatno biti zadovoljan. Sad samo upecat još negdje nešto, cini se da se search nastavlja

Btw poznato mi je ovo sa nocnim tipkanjem i najdražom suprugom