View Single Post
Staro 13.12.2020., 23:24   #2359
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Very nice

A daj mi reci kad vec vidim da je koristis na dnevnoj bazi, sa cime bi se mogla usporediti od modernijih switcheva ?

Znam da je to jako subjektivno (i da bude bio odgovor bar djelomično "Model M je model M i unikatan sam po sebi") ali kao klinac sam kao i vecina imamo samo jeftine rubber domeove tipa Keytronica i neke Cherry jeftinjare, a sad sam se navikao kroz godine na mx blue/black varijante pa me cisto zanima da li su barem "tu negdje slicni" ili je totalno oposite feel ?

Citao sam malo i temu o mehanici svojevremeno tu na forumu ali to je vec waaaay above my lvl. A i nisam bas toliko izbirljiv, zadovolje me i ovi gore navedeni modeli koje ekipa koja brije na mehaniku ne bi ni stapom takla.

Svrbi me model M vec dugo kao opcija da daily driver (a sad posebno kad sam slozio ovaj projekt retro rigov-a), ali s obzirom na cijene nisam voljan uletiti na slijepo, pa da skuzim da je totalni oposite od ovog na kaj sam se navikao.

A corona nikako proc da mogu pocet malo lurkat po hrelicu za bargain retro mehaniku...
Alien_200581 je offline   Reply With Quote