View Single Post
Staro 10.12.2020., 19:00   #2335
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Ma kaj znaju ti psihijatri uopce, if it works 4 you briga te (bar po mom iskustvu). Mislim da svi tu vole zavrtit kalendar unatrag kad nam se nabere sranja u recycle binovima, zato nam i sluze te naše retro-time machine-kante

Isss, Zagria hahaha, to ime vec nisam cuo jaaaaaako dugo haha. I HG Spot u onom podrumu u Srediscu... Good times.

Btw gore se spominjalo nesto za diskove, mislim da imam jednog Quantuma u svom goblinskom hoard pajlu, iako mislim da je samo 3 ili 4 gb, ako nekoga zanima za timeline correct masinu moze ga dobiti, ja tesko da budem ga koristio za ista any time soon. Isto vrijedi i za dva patuljka od 1.xx gb, ak vam je nekaj od toga napeto cimnite pa pofotkam.
Taj Quantum, da li je Bigfoot od 5.25" ili je Fireball, 3.5" serija? Ako je ovaj drugi, Fireball uzeo bih ga za drugi Adison, ako ga nudiš... Imam gomile Western Digital-a, svih kapaciteta. Pa ako želiš jedan (ili sve) slobodno javi, poklonim ti ih sve drage volje.

Zanimljivo da za sve godine skupljanja hardvera nisam pronašao, uspio dobiti Quantum diskove. Pronašao sam jedan Fireball i jedan Bigfoot ... i pogađaš, oba su se pokazala neispravnim S druge strane, moj originalni 6.4GB Fireball iz 1998 i dalje vrti. Glasan je i ruži kao kutna brusilica, ali radi!
  Reply With Quote