View Single Post
Staro 10.12.2020., 02:42   #2330
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Vjerovo il ne, mislim da je ta konfa, izuzev GPU2, bila prva i jedina konfa koju je moja teta kupila, i također je bio u pitanju adison. Je mi kasno lampica upalila.
Sve komponente štimaju.
Kak je teta bila single za razliku od mog tate, onda je mogla više dat za konfiguraciju. Kod nje smo svaki put onda igrali hotseat HoMM3.

Mislim da je imala 6.3GB disk, koji točno nisam siguran, ali ak ti potvrdiš veličinu, mislim da je to spot on.
Upravo to, opisao si ga do u detalj... Voodooica nije bila dio standardne opreme, starci su platili ozbiljnu lovu da je kupe, cijela konfa zajedno je koštala 15,000kn. A disk kojeg si spomenuo je 6.4GB - ne 6.3 Njezin je najvjerojatnije onda bio "Open Space", poprilično skupa mašina za "profesionalnu" upotrebu ili ozbiljan gaming. Šteta da si ga se tek sada sjetio, jer sam tražio informacije o Adisonu već skoro 15 godina!

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Ispricavam se ako je ovo krivi topic ali ne mogu pronaci oglasnik na forumu.
Uglavnom, imam 3 CRT monitora za poklonit, 15, 17 i 19" pa ako netko zeli neka samo dodje po to.

Ako ne vidim poruke ovdje mozete mi se javiti na 091 5134460
Taj ekran od 15" ... da nije možda Shamrock, Flicker-Free? Samo pitam znatiželje radi.
  Reply With Quote