Hvala svima na lijepim željama.
"Adison" bude bio završen, tako sam odlučio još prije nekoliko dana, nakon što sam razmotrio više stvari, činjenica ali i okolnosti.
Međutim, ono što "Adison" predstavlja se u međuvremenu jako promijenilo. Počelo je kao retro hobi, preraslo u obsesiju iz prošlosti da bi na kraju postalo čisto emocionalno, gotovo spiritualno, odnosno posveta osobi koju sam puno volio.
Stoga ne budem dokumentirao cijeli posao kad ga krenem slagati (kako sam to namjeravao napraviti) ali budem okinuo sliku-dvije kad ga (ih) završim. U planu su 3 mašine, za koje još u ovom trenutku nemam sve dijelove, ali se nadam da ih budem nabavio u skorije vrijeme.
Samo sastavljanje, kad jednom krene bi trebalo ići brzo i automatski, bez previše razmišljanja o ovome ili onome, a 4. tower budem negdje spremio i ostavio ga AKO i KAD mi bude trebao. Međutim, isto tako bih želio napomenuti da se povlačim iz retro hardvera, te da mi je ovo zapravo zadnji projekt takvoga tipa kojim se budem bavio. Da je riječ o bilo kojem drugom stroju, bez obzira na starost i njegovu materijalnu vrijednost, ne bih sad o ovome pričao, i sve bi završilo na prodaji, udomljavanju i/ili vrećama za otpad.