View Single Post
Staro 09.12.2020., 06:18   #2233
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
To je normalno razmisljanje normalnog korisnika,plus to je odlicna cijena za taj gpu,cekat nesto sta je precjenjeno i nema za kupit je ludost,izigrat se tom 5700xt 5,6 mjeseci prodat uzet drugo ako budu dostupne rtx3070/6800 npr. koje su stvarno upgrejd.
Ovi sta zale sta nemogu uvatit 144 fps jel vam to toliko znaci i esl ste igraci zaradujete od toga ok nema problema iskesirajte 1k€ i mirna bosna.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mene recimo ne zanima 144hz, ali priča mi kolega s posla da jednom kad se proba nema nazad. Čovjek je čak i mob kupio an 90hz. Vjerujem da se vidi razlika, ne vjerujem da toliko ljudi priča gluposti tj ima placebo...pa ne želim ni probati da se ne navučem, jer će mi to biti onda ogroman trošak (grafa+monitor). I nemoj takve stvari gledat tom logikom, jer netko će kupiti npr Subaru Imprezu jer želi moćan auto i gušt mu ga je stisnut tu i tamo, a ne da vozi trke s njim (paralela sa kompetitivnim igranjem).

Ali da, ako netko sada ima 5700/XT bedasto mu je prelaziti na novo, ali ako netko tek kupuje, puno bolja kupnja je 3060Ti. Cijena u Linksu je 3900kn, i dostupne budu cca 1 tjedno, dakle strpljen-spašen. Ja osobno bi stalkao nabavau i kupio si 3060.